Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

В област Добрич събират подписи за регистриране на партията на Слави Трифонов

В момента събираме подписи, за да спазим процедурата и да регистрираме партията „Няма такава държава” по съдебен път. Това каза за Про Нюз Добрич Дилян Господинов Господинов – посочен за контакт за област Добрич в официалния сайт на партията на Слави Трифонов niamatakavadarjava.bg. Той сподели, че по закон трябва да се съберат 2 500 подписа.

Господинов обясни, че в Добрич подписи се събират от него и от адвокат Красимир Милков, който е посочен за контакт за областния град. „Хората могат да се свържат с нас по телефона, също могат да изпратят и кратко резюме на посочените електронни адреси. Ще се свържем с тях и ще се срещнем където е удобно”, каза Дилян Господинов. И допълни, че нямат офис тъй като още не е направена съдебната регистрация.

В сайта на партия „Няма такава държава” са посочени и лицата за контакти в още три общини в област Добрич:

  • за Каварна - Костадин Илиев Костадинов
  • за Тервел - Мирослав Николаев Колев
  • за Балчик - Иван Ганев

Според Търговския регистър Дилян Господинов Господинов е управител на фирма „МЕД-ХОНИГ ВНОС, ИЗНОС”, занимаваща се с търговия, внос-износ на пчелен мед, селскостопански, хранителни и промишлени продукти, всички други търговски дейности, незабранени със закон.

c