Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Есенна арт творителница в Добрич развива детското въображение

От първите дни на месец октомври - началото на същинската есен, в Градска художествена галерия отвори врати детската "Работилница за въображение". Специалистите от Художествената галерия в Добрич започват занимания с децата и учениците в града, предоставяйки им възможност и да се докоснат в до експонираните в залите творби и да рисуват в тях, с топлите багри на есента.

В Работилницата за въображение децата и учениците ще научат какво представлява печатната графика и да рисуват с графични материали.

Арт работилничката е подходяща за деца от всички възрасти, като заниманията са с продължителност от един астрономически час. Всички работни материали са осигурени от галерията. Входът е 1 лев, а записването за включване в група, се извършва предварително.

За контакт: 0894 65 60 96  Галина Георгиева - уредник образователни програми и 0897 27 70 52  Милена Алджабари – педагог

От Художествената галерия припомнят, че все още може да бъде разгледана настоящата изложба на големия български художник Стоян Цанев. Експозицията ще остане да гостува в Добрич до 12 октомври 2019.  

c