Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Кметът и председателят на ОбС благодариха на съветниците в Добрич за работата им

Благодарност към общинските съветници за съвместната работа през мандат 2015-2019 година изказаха на днешното последно заседание на Общинския съвет кметът на Добрич Йордан Йорданов и председателят на ОбС Иво Пенчев.

„Благодаря ви, че успяхме да се сработим и да работим за благото на Добрич", каза градоначалникът. По думите му, въпреки различията по между им и партийните интереси смята, че са намерили баланса, от който всички са се нуждаели, за да продължат промяната и развитието на нашия град. Йорданов пожела на общинските съветници здраве и успехи занапред. И нека всички родолюбиви добричлии заедно да продължаваме с каквото можем да помагаме за развитието на нашия град, пожела още той.

„Преди 4 години в първата си реч като ваш председател ви споделих, че мандатът ще мине като един миг. Всеки сам за себе си нека прецени дали това беше точно така”, каза преди да закрие последната сесия на ОбС Иво Пенчев. Той посочи, че за него да служи за града си и в частност - на Общинския съвет, са били отговорност и безкрайно предизвикателство. „Сигурен съм, че всеки един от вас винаги е гледал да бъде близо до съгражданите ни и да е от помощ на хората и бизнеса в този град. Безкрайни бяха примерите за решения на конкретни житейски казуси, които бяха на нашето внимание”, сподели председателят на ОбС. Пенчев благодари на колегите си, че дори когато са били на противоположни мнения са успели да запазят конструктивния и колегиален тон. „Дебатът в ОбС беше градивен и в полза на града. В спора се раждаше истината”, посочи шефът на местния парламент на Добрич. Пожела на новите съветници  да са креативни и работливи, за да прославят името на Добрич. На колегите си изказа огромната си благодарност за добре свършената работа. „За мен беше чест!”, заключи Иво Пенчев.  

c