Водещи новини - дясно Политика

Д-р Ердинч Хаджиев ще е кандидат за кмет на ДПС на Община Добричка

Ясни са кандидатите за кметове на ДПС в три общини в област Добрич, съобщи за Про Нюз Добрич областният лидер д-р Ердинч Хаджиев.

В Община Добрич ДПС издига кандидатурата на Нежля Ганева. Тя е председател на общинската организация на движението, настоящ общински съветник на Добрич. По професия е архитект.

Кандидатът за кмет на Община Добричка е д-р Ердинч Хаджиев. По професия е лекар, в момента е джипи на две села – Хитово и Коларци. Бе областен управител на Добрич и народен представител.

Илхан Мюстеджеб e кандидатът за кмет на Община Крушари. Той е председател на общинската организация на ДПС, председател е на Общинския съвет.

ДПС ще участва със свой кандидат и за кмет на Община Тервел. Към момента обаче още няма яснота кой ще е той. Националният съвет на движението вече е утвърдило другите три кандидатури.

В останалите четири общини на областта ДПС няма да издига кандидати за кметове. Там ще участва в изборите за местна власт с листи за общински съветници. Движението ще има и кандидати за кметове на села в областта.

Снимка: vesti.bg

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *