Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Община Шабла се включва в кампанията „Да изчистим България заедно”

Община Шабла отново ще подкрепи кампанията на БТВ Медия Груп „Да изчистим България заедно“, която тази година ще се проведе на 14 септември – Световния ден на почистването. „Да изчистим България заедно“ е най-мащабната доброволческа на инициатива, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България по-чиста и красива в дългосрочен план.

Община Шабла ще окаже съдействие на всички граждани, организации и фирми, които желаят да почистят плажовете и други любими места за отдих, замърсени пространства около домове и офиси, зелени площи, спортни и детски площадки. На желаещите да се включат в инициативата ще бъдат предоставени необходимите консумативи. Шабленци могат да заявят своето участие с избрано от тях място за почистване чрез:

  • тел.: 05743/ 4206
  • ел. адрес: eco@ob-shabla.org
  • стая 107 - в сградата на Общината

От кметството препоръчват отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за извозване. Извозването ще се извършва след предварителна заявка за участие.

c