Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Интерпол издирва безследно изчезнал млад мъж от Добрич

Интерпол издирва 28-годишния Станчо Василев Димитров от Добрич, става ясно от сайта на международната организация. Младият мъж се издирва с жълта бюлетина, която е за безследно изчезнали.

Станчо Василев е роден в Добрич на 29 март 1991 година. По данни в страницата на Интерпол, той е обявен за изчезнал и се издирва от 27 август тази година. Съобщават се и имената но родителите му – Васил Станчев Йорданов и Маргарита Стаматова Радева.

От свои източници Про Нюз Добрич научи, че у нас младият мъж е обявен за издирване от Областната дирекция на МВР във Варна. От там съобщиха, че той не е изчезнал нито от територията на Варна, нито на България, а от чужда страна, в която живее от години.

Предполага се, че близките на Станчо Василев са изгубили или не успяват да осъществят контакт с него. Те са се обърнали с молба за съдействие към полицията в морския град, тъй като вероятно живеят на територията на Варненска област. Ние нямаме друг вариант да го търсим, освен да го обявим в международната организация, допълниха от ОД на МВР във Варна.

c