Каварна Политика

ВМРО издига Елена Балтаджиева за кмет на Каварна

ВМРО в  Каварна издига за кметския пост в крайморската община и за водач на листата с кандидати за общински съветници Елена Балтаджиева. Тя е на 44 години, с висше образование и има богат опит в областта на подготовката, управлението и реализацията на проекти с европейско финансиране. В продължение на 8 години е била началник отдел „Евроинтеграция” в община Каварна, където е натрупала познания и умения да привлича средства по европроекти и да ги реализира.

Надгражда опита си като заместник-кмет на община Тутракан през изтичащия мандат. Именно експертизата и способностите  да привлича и управлява евросредства са силните страни на кандидата на ВМРО за кмет на Каварна, посочват от партийната структура.

ВМРО ще излезе и със самостоятелна листа за общински съветници на предстоящите местни избори в община Каварна. В нея ще намерят място не партийни функционери, а почтени хора, доказали се като професионалисти, ползващи се с нужния авторитет, заявяват от ВМРО.

Партията предлага на живеещите в община Каварна да заложат на професионалистите, успелите и честни местни хора, които милеят за своя роден край и са готови да работят за по-доброто му бъдеще.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *