Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Оценяват елегантни ретро возила в стилен конкурс край Балчик

Това лято голф комплекс BlackSeaRama Golf & Villas - край Балчик, ще бъде домакин на едно изключително атрактивно събитие – Конкурс за класически и ретро автомобили (Concours d’Elegance) „Дръстър“ 2019. На 14 септември в клуба ще си дадат среща невероятни автомобили от миналия век, които ще дефилират пред международно жури. Голфърите пък ще имат възможност да се потопят в традициите на този спорт, като облекат класически автомобилни екипи и играят с ретро клъбове.

Организаторите на стилната надпревара споделиха, че селектирането на участниците в конкурса се изготвя изключително прецизно и за всеки един бива изпратена индивидуална покана.

"Критериите ни са много високи, което гарантира престижното ниво на конкурса и обуславя големия интерес към него от страна на колекционери, медии и публика. Като съпътстващо събитие сме организирали Международен винтидж голф турнир - една уникална симбиоза между аристократизъм, елегантност и спортен дух. Държим да подчертаем, че в състава на журито са едни от най-добрите специалисти в областта на историческите автомобили в Европа."

Конкурсът в BlackSeaRama Golf & Villas ще се проведе в два дни - началото е от 12:00 ч. на 13 септември, а награждаването ще бъде на в 12:00 часа на 14 септември.

На 15 и 16 септември ретро-керванът с автомобили ще дефилира пред публиката в град Силистра.

Снимки: Конкурс за елегантност" Дръстър"

c