Водещи новини - дясно Каварна Политика

Красимир Кръстев се кандидатира за кмет на Каварна

Кандидатурата на Красимир Кръстев за кмет на община Каварна бе обявена днес. За Про Нюз Добрич той съобщи, че се кандидатира от ПП Ред Законност Справедливост, на чийто Управителен съвет е член, но има подкрепа и от други патриотични партии и организации.

Първи са го подкрепили от ПП Възраждане. Днес е получил подкрепа от ЗНС с председател Румен Йончев и от Национален фронт за спасение на България, на чието учредяване през 2012 г. е присъствал. В близките дни очаква да обявят подкрепа към кандидатурата му и листата от общински съветници и от други патриотични и десни партии.

Листата за общински съветници ще се регистрира от формация “Обединени патриоти за Каварна”, каза Красимир Кръстев.

Посочи, че от 2007 до 2011 година е бил член на Атака и патриотичните идеи са му много близки. Напоследък са реализирали редица родолюбиви инициативи , съвместно с лидера на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Красимир Кръстев се занимава с частен бизнес от 26 години, три мандата е общински съветник. В предишния беше зам.-председател на ОбС, а от 2015 г. е председател.

Вече бяха обявени кандидатури за кмет на Каварна от БСП – на настоящия кмет Нина Ставрева, и от ГЕРБ – на Йордан Стоянов.

Follow Me:

Related Posts

  1. всичко е точно says:

    Тоя последно остава да се кандидатира от ДПС – тогава наистина ще спечели. Е, на следващите избори може би – докато го изредят всички партии и го захвърлят като ……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *