Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Надежда Петкова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Добрич

Надежда Петкова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Добрич. Това обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Летния университет на Младежката структура на партията, който се провежда във Варна, съобщават от пресцентъра на партията.

Надежда Димитрова Петкова е магистър по „Електронна техника и Микроелектроника” от Технически университет - Габрово и бакалавър по „Счетоводство и контрол” от Икономически университет - Варна.

Работила е като лектор по информатика, като оперативен счетоводител. Била е и финансов консултант, а от 2005 г. ръководител на Бизнес център - Добрич. Петкова е била и заместник-кмет на Добрич с ресор „Икономическо развитие и европейски фондове” в периода 2007 – 2015 г.

Като експерт е участвала в подготовката на проектни предложения на общините Пловдив, Столична, Силистра, Шабла, както и в оценката на проектите от Инвестиционната програма на община Русе. Участва в разработването и подпомага управлението на проектните предложения, включени в Инвестиционната програма на община Варна.

Семейна е, има син и дъщеря, и двамата са състезатели от националните отбори по волейбол.

Снимка: ПП ГЕРБ

c