Водещи новини Общество

Злополучно предложение за брак в центъра на Добрич стана хит в мрежата (+видео)

Предложение за брак, съпроводено със заплахи от кандидат-свекървата, стана хит в социалната мрежа.Сцената се развива в центъра на града, пред „Сентрал Мол Добрич”.

Видеото показва как младеж с букет червени рози и пръстен в червена кутийка приближава към девойка и пада на колене с въпроса „Велизара, ще се омъжиш ли за мен?”

Вместо романтиката да продължи, предложението среща сериозен отпор от момичето. То обяснява, че още е много рано. Оказва се, че се познават едва от миналия месец. Докато момичето обяснява „не мога да ти кажа „да”, младежът настоява „можеш”.

В сюжета се включва и кандидат-свекървата, която, очевидно, е там в подкрепа на младежа. Думите й: „Ставай, кажи „да”, кажи „да”! Пак ще си ходите!”, „Помисли хубаво, да не стане… да ходим на свиждане. Помисли, миличка! Не е нещо особено” и „Я, скочи, го прегърни. Всички те харесваме. Не е нищо особено. Ето, и пръстенче има…” обаче предизвикаха острите коментари на потребителите на социалната мрежа.

„Защо притискат така момичето,че и родителите си домъкнал… не мога да повярвам …”, „на хората им е ясно че ако те не се молят на някое момиче ще останат без внуци”, „за къде, по дяволите, бързат. Смешно ми е за тоя келеш,и ми е гадно за момичето,че така го излагат и то на центъра …”, „аз го знам той се влюбва във всяко момиче с което се запознае ама тая я е взел по-насериозно”, „Нямам думи! Едва ли не заплашиха момичето, за да се съгласи, а то само ми каза – не ми идва отвътре…Без коментар съм!”, са само част от коментарите в мрежата.

От тях става ясно, че кандидат-женихът се казва Стефчо, а момичето е все още ученичка.

„Дано е добре момичето и час по-скоро се отърве от този”, е общото мнение на изгледалите видеото, за което не е ясно от кого е снимано.

Пред Про Нюз Добрич Georgi Stanimirov, който пусна клипа в мрежата, обясни, че той лично не е снимал видеото. Знае, че момчето е било с баба си и двамата са притискали момичето да приеме предложението.

Tva e da si typ i uporit 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Публикувахте от Georgi Stanimirov в Понеделник, 26 август 2019 г.

Related Posts

 1. Павлина Николова says:

  Това си е направо ужас! 😠 След това “предложение” и да е имала и най-огромното желание да бъда с този – сега да бяга с 300 и да не се обръща!

 2. Нахални хора, а свекървата е под всякаква критика.
  Дано се оттърве безпроблемно от тези , че като ги слушам….

 3. Нели says:

  Само едно не мога да разбера: Кой по дяволите е пуснал това видео?
  Какво искат да покажат или накажат? Ако са родителите на момчето …..ужас! Работата е много зле. На всички трябва да им ходят на свиждане.

 4. Сияние says:

  На мен ми стана жал, за момчето пък да Ви кажа, толкова отчаян с това букетче в едната ръка и с пръстен в другата. С нестихваща надежда. До болка настоятелен. А това момиче можеше, да стане да му каже стани пребери пръстена.Пак ще говирим, ще помисля още. И после да му обясни, че няма да се ожени за него.А тя го оставя, да се излага и унижава на сред центъра така. Пък и вири глава на пейката даже. Бабата не я оправдавам, ама е искала да помогне някак явно. Трябвало е и тя да му каже, да става, да си ходят. Ама и той от дума не се разбира! Като вижда, че не иска, значи не иска! Приема го и това е животът продължава!

  • Роса says:

   Момичето нямаше какво друго да направи в интерес на истината. Само да седи и да не прави резки движения, защото от човек, дошъл да предлага брак на центъра, придружен от майка си и баба си, че и камера, може да се очаква всичко. Ами ако я нападнат? Ако пък извика за помощ да не се окаже че е шега и да стане за смях наистина (защото кой нормален човек прави това, наистина)? Момчето явно има проблем и му е нужна помощ от специалисти но в конкретния случай не той е за жалене. И всяка майка и баба искат потомците им да са щастливи, но колко от тях присъстват на предложението за брак на детето си, ако не броим уредените бракове? Изобщо на такива не трябва да се дава надежда ама хич, че после отърване няма. Евала й на момичето!

 5. Димитров says:

  Всичко е наред, когато и двамата са наясно с живота. Тя е още дете. А той му се е….
  Какво ще стане след няколко месеца. Тя ще е бременна и от дете ще и се наложи да гледа друго дете.
  Според него брака е едно забавление. И няма нищо сложно. Да ако си постигнал нещо в живота и можеш да издържаш себе си и жената до теб. Всичко е наред. Но ако си мислиш че ще се получи в даден момент, нещо случайно или че като ти омръзне да си тръгнеш. Е това вече не е нормално.
  То е ясно че всеки 3-ти е развеждан поне един път.
  Но това не му дава право да проваля живота на това младо момиче.
  Тя не е на ясно дали и с кого ще бъде. Какво ще работи.
  Как и с какво ще се издържа. Защото мама и тате и плащат сметките. А него, вятър го вее на бял кон.
  Да имам аз с кого да си лягам а пък после ще му мислим.
  Пич, ако имаш излишни пари. Вземи си няколко каки от околовръстно и си се забавлявай. Не проваляй живота на момичето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.