Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Нова книга: Не точно среща

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – Не точно среща на Катрин Байби:

Заета по цял ден със загробваща работа като сервитьорка, самотната майка Джесика Ман няма време за губене с онзи безгрижен тексасец с великите мечти и кльощавия портфейл. Точно това вижда тя, когато Джак Морисън се настанява на вечеря в заведението където тя работи. Собственото й бедно детство кара Джеси да се закълне пред себе си, че ще направи възможно най-доброто за своя малък син, а това вероятно означава да намери финансово стабилен съпруг... какъвто изобщо не се вижда на хоризонта. Но Коледа е съвсем близо, на Джеси никак не й се иска да я прекара отново сама, така че да каже "не" на Джак и неговия каубойски чар е по-лесно да се намисли, отколкото да се направи.
Като наследник на империята луксозни хотели "Морисън", Джак е уморен от хищните златотърсачки, които го преследват, облизвайки се за богатството му. Той иска жена, която да го обича заради самия него - и когато среща Джеси, започва да вярва, че я е намерил. За да е сигурен, той скрива истинската си самоличност и предлага на Джеси да й помогне в избора на богат съпруг, какъвто й трябва...
Но дали играта на сватосване, която Джак започва, няма да има обратен ефект, който ще му коства най-големия коледен подарък?

"Не точно среща" е чудесна съвременна приказка за мечтите на Пепеляшка - забавна, дръзка, романтична и много увлекателна; тя ще ви накара да се усмихвате дълго след като сте я прочели.

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon

c