Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

7-годишен талант от Каварна записа песен за „Детска мелодия на годината 2019”

7-годишната талантлива певица от Каварна Теодора Недева записа песен № 7 - "Незабравка", която ще участва в "Детска мелодия на годината 2019". С нея ще бъде представен град Каварна.

Песента е била записана по спешност, тъй като Феята на зъбките решила да се сдобие едновременно с две предни зъбчета на 7-годишната певица, съобщават организаторите на конкурса. Теа, която чете от 4 годишна възраст, много бързо си научила песента и изпреварила с едни гърди Феята на зъбките.

Малката певица и авторът на музиката на "Незабравка" Иван Кръстев, се срещнали за пръв път в звукозаписното студио, но бързо се сработили.

Песента ще може да се чуе едва когато са готови всички 14 песни от "Детска мелодия на годината 2019", както и техните видео клипове. Очаква се това да стане до края на октомври.  

Второто издание на конкурса Детска мелодия ще акцентира и върху градовете, чиито деца са избрани да изпълнят новите 14 песни, съобщават организаторите. За всеки град с песен в Детска мелодия, 2019, ще бъде заснет 10 минутен филм с водещи – децата изпълнители. В тези филми, които ще се излъчат многократно в национален ТВ ефир, децата ще покажат най-красивите места и ще разкажат най-важните неща за своя град, с които се гордеят. Ще покажат и къде пеят, танцуват и рисуват, как се развиват творчески.

Сред градовете с деца, избрани да представят песните от Детска мелодия, 2019, е и Каварна. Градът ще бъде представен с песента “Незабравка”, в изпълнение на Теодора Недева.

Неотдавна 7-годишното талантливо момиче записа първи клип към своя песен. Видеото към песента й „Танц за всяко цвете” е реализирано, благодарение на  финансовото съдействие на дамите от Инер Уил Клуб в Каварна, които са горещи почитателки на малката певица .

c