Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Нова книга: Лионел Меси и изкуството да живееш

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – Лионел Меси и изкуството да живееш на Анди Уест:

Да си гений, да си абсолютен №1 на своето време, милиарди хора по земята да те боготворят и в същото време да се разминеш четири пъти с голямата мечта. Да минеш през преизподнята на страданията по пътя към голямата любов – футбола. Светът да е в краката ти и в същото време неуспехите да са повече от успехите.
Всичко това е животът на Лионел Меси.
Авторът Анди Уест по един уникално увлекателен начин е успял да намери своята гледна точка към живота на гения, избягвайки клишетата на стандартните биографии на великите спортисти.
Йохан Кройф, Нелсън Мандела, Майкъл Джордън, Хераклит, Платон и други велики личности в историята на човечеството са вплетени в несъмненено сполучливия опит за описание на това как едно момче с вроден здравословен проблем от краен квартал на Росарио стига до световния връх. И същевременно запазва човешкото в себе си.
Творбата на Анди Уест би трябвало да е в графата „задължителни" за юношите, които искат да прогресират във футбола и спорта въобще

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon

c