Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Извънредни представления на цирк "Иванов" в Добрич

Поради огромния интерес цирк "Иванов" ще има извънредни представления днес и утре. Те ще са от 17 часа. Предварително обявените спектакли са от 8 до 13 август, от 19:30 ч.

Билети за извънредните спектакли се продават само на касата на цирка, която е с работно време от 10.00 до 14.00 ч. и от 16.00 до 19.30 ч.

"Винаги залата ни е пълна,но специално в Добрич имаме най-много почитатели", заявиха от цирк "Иванов" за Про Нюз Добрич.  

Тази година цирк "Иванов" е в Добрич с още по-вълнуващо шоу, уверяват организаторите. Любимият трансформър Бъмбълби, Маша и Мечокът и лудото такси са само част от атракциите. Носителят на награда Икар за 2019 г. за Цирково изкуство Стоян Митев представя най-новият си номер. За първи път в България въздушен steampunk poledance…и още много други изпълнения, впечатляващи с взривяваща феерия от нови светлинни ефекти.

Всяка година цирк “Иванов” радва зрителите си с нова програма, но тенденцията за много смях, много акробатика и много животни се запазва във всеки спектакъл. Тази година през новия сезон под купола на цирка дъхът спира от уникалните акробатични изпълнения и атракции в програмата, сред които триметрови светещи роботи, уникално атрактивно лазерно шоу, екстремна игра с ножове, баланс на цилиндри, жонгльори, балансьори, хула хоп, акробати на ролкови кънки, нови авторски скечове и много животни. Богатата менажерия от животни на цирка сред които коне, понита, лама, скункс, папагал ара, мини прасенце, щраус, питони, игуани, тарантули, кученца, котета и много други ще Ви пренесе в един екзотичен свят.

c