Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

За нелоялна конкуренция в Добрич алармират от цирк „Иванов”

За случай на заблуждаваща реклама алармираха от цирк „Иванов”, чиято трупа ще гостува в Добрич от 8 до 13 август.

Потърсиха Про Нюз Добрич, за да споделят за нелоялната конкуренция, на която са подложени.

„Оказа се, че нашата реклама - рекламата на цирк „Иванов”, е най-нагло използвана от нелоялна конкуренция в лицето на цирк „Орбита”, които за втори път това лято идват в град Добрич и разочароват публиката... Използвайки доброто име и почитателите на цирк „Иванов”, който идва в Добрич от 8 до 13 август, аматьорският цирк „Орбита” се опитва да заблуди клиентите, като лепи свои информационни бележки върху плакатите на цирк „Иванов”, алармират от там.

Цирк “Иванов” е създаден преди 15 години в Италия от Христо Иванов, израснал в Италия потомък на известна циркова фамилия. Натрупаният зад граница опит помага на Христо да пренесе в България съчетанието от класическата циркова романтика с най-модерните атракции, което прави Цирк “Иванов” най-успешният малък цирк у нас.

Тази година цирк Иванов ще разтърси Добрич с още по-вълнуващо шоу, уверяват организаторите. Любимият трансформър Бъмбълби, Маша и Мечокът и лудото такси са само част от атракциите. Носителят на награда Икар за 2019 г. за Цирково изкуство Стоян Митев ще представи най-новият си номер. За първи път в България въздушен steampunk poledance…и още много други изпълнения, впечатляващи с взривяваща феерия от нови светлинни ефекти.

Новият репертоар на клоуните Димо и Мистър Иван ще се грижи през цялото време за доброто настроение на публиката, уверяват от цирка.

Талисманът на цирк „Иванов” Лъвчето Гого ще зарадва с нова авторска песен в една вълшебна атмосфера.

Както Про Нюз Добрич информира, билети за представленията на цирк „Иванов” в Добрич се продават в мрежата на eventim.bg.  

c