Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Посолството на САЩ: Димитрина от Добрич плени публиката в Холивуд

15-годишната Димитрина Германова от Добрич, която участва в Световния шампионат по сценичните изкуства в Холивуд, кацна в България, съобщават от арт компания „Нови звезди”. Както Про Нюз Добрич писа, талантливото момиче спечели три медала – два сребърни и един бронзов, а продуцент от журито пожела да напише авторска песен за него.

Изминалите 10 дни за мен бяха едно много емоционално преживяване, изпълнено със срещи, запознанства с различни хора на чудесни места, сподели в интервю за арт клуб „Нови звезди” Димитрина. Тя не скри радостта си, че е имала възможността да участва в 20-ото издание на Световния шампионат в Лос Анжелис. „Изключително съм щастлива от постигнатото, защото се конкурирах с много различни изпълнители, някои от които са реализирани в страните си. Придобих много ценен опит, увереност, но осъзнах и още колко много имам да уча”, каза талантливата певица.

По думите й е получила голяма подкрепа – от сестра си, която бе с нея в Холивуд, от майка си, която си е сменила часовата програма, за да може постоянно да звъни на момичетата. Приятели също звънели и пишели непрекъснато на Димитрина.

В Лос Анжелис всичко е много спокойно, хората са много учтиви, сподели добричлийката. На всички приятели на арт компания "Нови звезди" тя пожелава да не се отказват от мечтите си, защото те се сбъдват рано или късно. И допълни, че доказателство за това е нейното участие в Световния шампионат по сценичните изкуства.

От арт клуб „Нови звезди” съобщават, че през октомври Димитрина Германова ще е член на джуниър жури като миналогодишен Гран при победител на фестивала „Кръстопът на музите”.

Поздрав за успеха си момичето от Добрич получи и от посолството на САЩ у нас, откъдето написаха: „Българско момиче плени публиката на холивудски конкурс! Петнадесетгодишната Димитринка Германова от Добрич спечели три медала на Световното първенство по сценични изкуства WCOPA!”

c