Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Победа в Холивуд: Димитрина от Добрич с три медала и песен за световния шоубизнес

Талантливата Димитрина Германова от Добрич се пребори с огромна конкуренция и спечели 3 медала за своите 4 конкурсни номинации на Световния шампионат на сценичните изкуства WCOPA. Той се проведе в Холивуд, Лос Анджелис.

Новината съобщи Арт компания "Нови звезди", която за трета поредна година е официален представител за България.
В Шампионата участват няколко хиляди участника от повече от 60 страни, които представят своя талант в различни изкуства.

Димитрина участва в 4 конкурсни номинации в направление „Вокал”. В нейната възрастова категория се бориха повече от 200 изпълнения.

Впечатляващата равносметка включва сребърни медали в номинациите Contemporary и World Music, бронзов медал в номинация Pop Music.

Освен това, Димитрина Германова е получила лична покана за разговор с продуцент от журито, който й предвеща обещаващо бъдеще. Той е споделил, че е впечатлен от нея и е уверен, че може да пробие в световния шоубизнес и да постигне големи успехи. Самият той има желание да напише авторска песен за нея.

Димитрина Германова от Добрич представя България на Световен шампионат в Холивуд

Всички професионални ангажименти в програмата на Шампионата бяха съчетани и с туристическа обиколка на Лос Анджелис. Диди и сестра й Весела се разходиха по Алеята на славата, снимаха се с известния надпис Hollywood, насладиха се на плажовете и кея Санта Моника, посетиха Аквариума и други знакови места за региона.

Арт компания Нови звезди изказва благодарност за доверието на семейството на Димитрина, нейния вокален педагог Елена Карабельова и всички, които я подкрепиха да сбъдне своята холивудска мечта.

Надяваме се, че ще продължим заедно напред към реализиране на пълния потенциал на това безкрайно талантливо момиче и ще имаме още много поводи за гордост, споделят от арт компанията, чийто девиз е: В "Нови звезди" децата стават звезди.

c