Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Развръзка: Варненецът Ивайло, когото издирваха в Добрич, се прибра жив и здрав

Ивайло Иванов от Варна, който от пет дни бе в неизвестност, се е прибрал. Това съобщи за Про Нюз Добрич приятелят му Венци, който тази сутрин разпространи в социалната мрежа апел за информация за младия мъж, за когото последната информация бе, че е стигнал на автостоп до Добрич.

„Вече  съм щастлив. Току-що Ивайло се завърна. Няма по щастлив от мен в момента”, сподели приятелят, който ни изпрати снимка, заедно със завърналия се мъж.

Изчезналият Ивайло отивал към парка в Добрич, според последна информация

По думите му, след завръщането си Ивайло нищо не е обяснявал. Каза единствено, че се радва да ни види. Сподели, че има леки болежки по краката, най-вероятно, от вървенето. Но, не посмяхме да го разпитваме, личеше си, че е много уморен”, обясни Венци. Той благодари на всички, които са проявили съпричастност при издирването на приятеля му.

Както Про Нюз Добрич по-рано съобщи, на 15 юли Ивайло излязъл от дома си, където живее с родители си. Пет дни от него нямало никакви вести, телефонът му бил изключен. След апела на Венци, днес бе получена информация, че снощи Ивайло е пристигнал на автостоп в Добрич, за да отиде в парка, където му харесвала гледката и искал да си почине там.

Няма информация как се е върнал във Варна, но вече е при близките си.

c