Водещи новини - дясно Общество

От утре първият у нас Исторически парк започва работа, подарява книга (+снимки)

От утре, 20 юли, започваме да функционираме всекидневно по обявеното работно време – от 10:00 до 21:00, а срещу посещение ще получавате и по една книга, съобщиха от най-големия исторически парк край варненското село Неофит Рилски, чието откриване бе на 22 юни.

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, след официалното откриване, което събра стотици хора от цялата страна, бе обявено, че той затваря. Причината – метеорологичните условия през последните няколко седмици са забавили довършителните дейности.

Първият исторически парк у нас беше отворен край Варна

Новият атракцион ще очаква посетители отново от утре.
Единственият по рода си културно-исторически и развлекателно-образователен парк е разположен на 30 километра от Варна и на 70 километра от Добрич.

HB4116

Най-големия Исторически парк откриват на 70 км от Добрич

След завършването му на площ от 700 декара в парка ще бъдат представени петте епохи на човешката цивилизация и активното участие на българите в тях.

Follow Me:

Related Posts

  1. Светослав says:

    Боже ще си счупя краката да ви дам 70 лева за да гледам поляната дето Мюмюн е пасал кравите. Хора вие давате ли си сметка колко сте зле реално? Стая за двама в луксозен хотел на морето струва в момента между 60 и 80 лева за ден а вие искате с гол гъз да ловите раци. Билет за крепостта Свети Илия в гр. Бяла струва едва 5 лева и е уникално със страхотно гледки и възстановки докато при вас всичко е една бутафория и глупост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *