Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Наградиха шампионите в открития отборен бридж-турнир "Албена 2019"

С награждаването на победителите от открития оборен турнир завърши 37-ия Международен бридж фестивал "Албена 2019", съобщи основният организатор на форума и шеф на СК "Дама купа" Стефан Георгиев.
Шампиони и носители на най-големите награди на Фестивала по време на тазгодишното му издание са състезателите от българския отбор "Сборная" - националите от различни поколения - Калин Караиванов и Пламен Христов /Варна/, Александър Стоянов и Христо Христов /София/ . Победата за шампионите на 2019 дойде след драматични последни мачове срещу силно играещия отбор на БК "Сердика" /София/ - Златко Неделчев, Краси Симеонов, Васил Батов и Любо Кръстев, завършили на достойното второ място. Трети е отбор "Скурец++" също от София с капитан Анна Лекова.

Валентина Петрова и Разван Спиридонеску - главни съдии на Фестивала, със значителен принос за високото ниво на състезанията

Организаторите на Фестивала изказват огромна благодарност от името на всички участници на мениджърския състав на Европейския курорт на спорта Албена, за осигурените прекрасни условия за игра и почивка през двете седмици на бридж-форума.

c