Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Уникално! Народни хора и рев на десетки мотори на сватбата на рокери от Добрич

Десетки мотористи съпроводиха сватбения автомобил на Симона и Жельо Желеви от Добрич. Градът бе „взривен” от рева на десетки мотори, включили се в празничното шествие в събота.

Оказа се, че самите младоженци са мотористи. Бащата на булката – също.

На поканата му да се включат в празника на младите са се отзовали рокери от клубове в Добрич, както и свободни мотористи.

Шествието преминало от дома на булката до паметника на Хан Аспарух, където младоженци и гости извили кръшни български хора и си направили обща снимка, а след това до храм " Света Троица", където се състояло бракосъчетанието.

Благородно! Рокери сбъдват мечтите на абитуриенти в Добрич – пристигат на бала с мото шествие

„И двамата сме мотористи и сме щастливи, че дойдоха заради нас”, сподели пред Про Нюз Добрич щастливата младоженка.

Тя и съпругът й благодарят от сърце на МСС "Добруджански братя", в който членува бащата на Симона, също на Мото клуб "Кан Аспарух 681", "Орлите", "Скитиа минор", "Нощни вълци"както и на всички свободни мотористи и приятели, които направили празника им уникален.

„Благодарим на всички мотористи, че взривиха града, запалиха гуми и "биха" прекъсвачи в наша чест. Бяхте страхотни и показахте за пореден път, че по-задружни от мотористите няма. Благодарим на всички роднини и приятели, които ни уважиха, и се забавляваха на нашия толкова чакан и мечтан ден”, написа на стената си във фейсбук Симона. "Невероятни сте, направихте денят ни милион пъти по-специален", сподели и Жельо.

Припомняме, че рокерите от Добрич традиционно сбъдват мечтите на млади хора и гарантират запомнящо се пристигане на тържеството с рев на мотори и мото шествие по време на абитуриентските балове. Само на 24 май тази година те ескортираха шестима абитуриенти.

Симона и Жельо също се включват при всеки възможен повод като балове, сватби и протести.

Екипът на Про Нюз Добрич им пожелава дълъг и щастлив семеен живот!

c