Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Денис Чавдаров сменя клубните цветове през новия сезон в Суперлигата

Централният блокировач на "Добруджа 07" през последните четири сезона - Денис Чавдаров, от новият сезон на мъжката волейболна Суперлига ще играе за носителите на Купа България за 2019 г. От "Хебър" обявиха, че роденият през 1992 г, 201-сантиметров играч, е първото им ново попълнение за предстоящия сезон и ще носи фланелката с #2.

 “Добре дошъл на Денис Чавдаров, който ще бъде нашият #2 през сезон 2019/2020! Той е на 27 години, висок е 201 см и играе на позицията централен блокировач. Пристига от тима на Добруджа (Добрич), където прекарва последните 4 години от своята кариера, а преди това е бил част и от клубовете на Монтана и Левски (София). Пожелаваме му много успехи с отбора на Хебър! Смело напред! #hebarvolley ”, написаха в официалната си фейсбук страница от клуба.

Досегашният наставник на тима Атанас Петров и Венцислав Рагин продължават да са част от състава и през следващия сезон. Другото си ново попълнение, което пазарджиклии обявиха, е Добромир Иванов - доскорошен либеро за състава на "Монтана", който също ще играе за "тигрите", с #7 на фланелката.

c