Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

„Walnuts Life&Food” – най-добър ресторант на Добрич и в ТОП 50 на България

Авторитетното списание за вино и гурме култура „Бакхус” обяви „Walnuts Life&Food” за най-добър ресторант на град Добрич и го включи в ТОП 50 на България.

Ресторант „Walnuts Life&Food” /намира се в градския парк, местност “Гаази Баба”, бивш ресторант “Орехите”/ работи от малко повече от година и вече има своите верни клиенти.

“Няма любов по-искрена, от любовта към храната” Дж.Б.Шоу – това е философията на екипа на ресторанта, воден от шеф Димитър Димитров. Всички, които работят в „Walnuts Life&Food” вярват, че любовта им към вкусната и красива храна е заразяваща. И се надяват клиентите им да усетят нотка на домашно приготвени ястия, с поглед към новото и неочаквано презентиране. “Прекрасната вечеря се състои от уют, добри приятели, удоволствие по небцето и опияняващо вино в чашите”, вярват в „Walnuts Life&Food”.

Вече една година екипът на шеф Димитър Димитров и съпругата му Вяра Торозова – майстор сладкар, правят клиентите си щастливи, като им поднасят нотка на домашно приготвени ястия, с поглед към новото и неочаквано презентиране. Защото вярват, че прекрасната вечеря се състои от уют, добри приятели, удоволствие по небцето и опияняващо вино в чашите. Една година след отварянето на ресторанта те продължават да вярват в това. Но, са спечелили за любовта към храната и многобройните свои клиенти.  

Ресторантът бе номиниран от с писание „Бакхус” в категория „Дебют” в рамките на конкурса „Ресторант на годината 2018, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino“.

„В ресторант Walnuts Life&Food приятно изненадва отношението на екипа  към храната, напитките и живота. Главният готвач и собственик Димитър Димитров има дългогодишен професионален опит, но както почти всеки готвач, си мечтае за собствено заведение, спокойствие и време за творчество.  Walnuts Life&Food е сбъдната негова мечта. Всички продукти са от местни ферми и доставчици от региона. И, задължително са пресни. Рибата е подбрана, като акцент е черноморската. Менюто е сезонно, а рецептите – авторски”, подчертава престижното списание за вино и гурме култура.

c