Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

За щастието от житейското пътуване разказва Орлин Горанов край морето в "Двореца"

На 12 юни, по време на емоционална среща с балчишката публика в "Каменна зала" на Културен център “Двореца”, Орлин Горанов представи книгата си “Да започнем отначало”.

'Тази книга не е автобиография, равносметка или огледало на повратна точка. Това е разказ за пътуването. Пътуването към щастието и благодарността, че съществуваме, че имаме възможността да посрещаме и изпращаме деня, че сме дарени със сетива и сърца да чувстваме." Това беше споделено с присъстващите на премиерното за Белия град представяне на обичания от поколения българи певец. Книгата предлага илюстрирана автобиография на великолепния естраден и оперен певец, написана в съавторство с Веселина Паскова.

Специално за публиката в "Двореца" Орлин Горанов изпя едни от най-обичаните песни от своя звезден репертоар. Дълго след края на официалното представяне, певецът раздава автографи на опашката от търпеливо чакащи почитатели.

Разбрах, че човек не трябва да се взема насериозно, защото е преходно явление на тази земя. Не е лесно, но има лековито хапче – смехът, шегата. Много помагат позитивните хора и приятелите. С тях се чувстваш истински жив и достатъчно силен да продължиш напред по пътя. А и музиката го прави по-лесен, по-хубав.

  Орлин Горанов
c