Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

"Лъвовете" вече са във Варна за срещите от Волейболната лига на нациите

Любимци на феновете от националния отбор на България по волейбол за мъже ще се срещнат с варненци днес (13 юни) от 17,30 часа. Звезди от селекцията на Силвано Пранди ще раздават автографи в магазина на Vivacom, в Grand Mall Варна.

Националите пристигнаха в Морската столица за предстоящите битки в турнира от Волейболната лига на нациите. От 14 до 16 юни в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта "лъвовете" посрещат Австралия, Япония и Италия. В петък българите се изправят срещу друг претендент за запазване на мястото във Волейболната лига на нациите – Австралия. В събота е двубоят с японците, а в неделя е битката срещу Италия. Всички срещи на България са от 20:40 часа.

Билетите за домакинския турнир от Волейболната лига на нациите при мъжете от 14 до 16 юни във Варна са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа - в бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Във Варна билети могат да бъдат закупени директно от касата на Двореца на културата, както и от касата на Летния театър.

снимка: gettyimages.com

До момента, "лъвовете" имат изиграни шест мача, от които успяха да спечелят два. В класирането, националите ни са на 12 позиция. Временен лидер в турнира от Волейболната лига на нациите е съставът на Бразилия, които са единствените без загуба до момента.

Останалите двубои, които предстоят да се играят във Варна са:

  • 14 юни - Япония-Италия от 17:00ч.
  • 15 юни - Австралия-Италия от 17:00ч.
  • 16 юни - Япония-Австралия от 17:00ч.

През четвъртата седмица на турнира, България заминава за Бразилия, където на 22, 23 и 24 юни ще се изправи срещу съставите на Бразилия, Русия и Германия.

Източник: volleyball.bg

c