Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Мерал от Добрич и Ивана оцеляха като двойка в "Женени от пръв поглед", но дали са още заедно...

Добричлията Мерал и певицата Ивана са единствената двойка, която обяви, че остава заедно в последния епизод на шоуто "Женени от пръв поглед", излъчено тази вечер.

"Благодарна съм за всичко, което ми се случи, и ще си спомням винаги за този момент с усмивка на лице и с много, много топли чувства", сподели фолк изпълнителката.
"Научих се да загърбя егото, да правя компромис със себе си, научих се на смирение, на търпение, и най-вече кой е правилният начин да подходиш с отворено сърце към човека до теб", коментира брокерът от Добрич, който живее и работи в София.

Ивана му поднесе решението си, като заяви "не оставаме заедно", за да се окаже миг след това, че всъщност е избрала да бъде с Мерал

Най-хубавите думи, които чу Мерал - "Шегувам се!"

След като Ивана съобщи, че остават заедно, Мерал й даде и ключовете за апартамента си.

След „Женени от пръв поглед” певицата Ивана поискала развод от Мерал от Добрич

Задаваният от потребителите на социалната мрежа въпрос обаче е дали двамата все още са заедно.

Преди време Про Нюз Добрич съобщи, че, според близки на двойката, след края на шоуто 23-годишната поп фолк изпълнителка Ивана Андонова била в чужбина около половин месец. Когато се върнала от пътуването, поискала да се разведат.

“Тя иска да приключи връзката, но Мерал е доста влюбен и прави всичко възможно да се случат нещата”, споделиха нашите източници. Те предполагат, че проблемите между двамата идват от „Имат доста семейни проблеми, за жалост не споменават какви, но ние предполагаме, че са от различия в характерите и начина на живот.

Според централни медии, Ивана е пробила за кратко като част от фолктриото “Карамел”. Трите момичета от групата дори имат немалко разголени снимки като част от опитите им да станат известни. През миналата година Ивана напуска групата и иска да развива самостоятелна кариера, което не се получило. Затова се записала на кастинг за предаването с амбицията да стане популярна. Откакто е на екран, младата фолкпевицата се радвала на голям брой обожатели в социалните мрежи и се надявала скоро да си намери подходящ мъж.

c