Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Бал 2019: Стил, красота, мощни коли и рев на мотори (+снимки)

Млади и красиви шестват абитуриентите в Добрич. 12-класниците от 26 училища от област Добрич празнуват в дните от 23 до 27 май.

Отброяване от 1 до 12, бляскави тоалети, луксозни коли, развълнувани родители – такава бе гледката пред „Стара къща”, където се събираха повече от зрелостниците, за да се отправят към избраните ресторанти в града.

Абитуриентите пристигаха с мощни джипове, Мерцедеси, БМВ-та, Ауди-та и други маркови автомобили, украсени с балони и със специални табели „Абитурент”, а шофьорите надуваха клаксони, за да обявят пристигането им.

Други пристигат зрелищно с рев на мотори и шествие на рокери.

Любопитни граждани се събират всяка вечер там и при паметника на Св. Св. Кирил и Методий, за да видят какви са модните тенденции тази година.

Младите дами впечатляват със стил, елегантност и красота. Тоалетите на момичетата са предимно дълги, но без познатите от близкото минало кринолини. Много от тях са в нежни цветове – телесен, розов, светлосин. Има и рокли в тъмната гама – черно, тъмносиньо, бордо. Правят впечатление ефирните дълги рокли с изящна дантела. Много от младите дами са само с дискретни бижута. Прави впечатление, че, заедно с роклите-торта в миналото остават и сложните прически. Все повече девойки са с пуснати коси на леки вълни или небрежно  прибрани.

При господата сериозни изненади няма. Тази година преобладават тъмносините костюми. Най-атрактивен бе зрелостник, който бе заложил на прическа в ярко синьо.

 Повечето от тях се снимаха пред паметника на Светите братя Кирил и Методий преди да се отправят към избраните ресторанти в града.

c