Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Абитуриентите на ПГАС Добрич символично изпратиха мечтите си с балони към небето

По тържествен начин, ПГАС – град Добрич  изпрати своите 50 дванадесетокласници от випуск 2018/2019г. Приветствие към завършващите от трите специалности - „Агроеколог“, „Техник на селскостопанска техника“ и „Фермер“, отправи инж. Господин Господинов - директор на гимназията.

С награди за представянето си бяха отличени спечелилите купата и първото място на Националното състезание „Млад фермер”. Бяха връчени и европейските сертификати на участниците, провели производствената си практика в биологична ферма в гр. Милано, Италия по програма „ Еразъм +”. Поздравени бяха и спортните отборите по лека атлетика и хандбал, които успяха да се класират на общинските игри.

От името на зрелостниците, благодарности бяха отправени към учителите и ръководството на гимназията - за годините на безрезервно доверие и всеотдайност.

Сред аплодисментите на всички присъстващи, абитуриентите символично пуснаха своите мечти да полетят с балони в небето.

"На всички завършващи желаем от сърце усмивки и успехи , здраве и късмет , щастие и любов да закрилят бъдещите им семейства.             От името на целия колектив, бе удоволствие за нас да изминем заедно пътя на образоването  и израстването, очакваме реализацията Ви да е отлична.

Бъдете отговорни и достойни хора, с топли сърца, толерантни и трудолюбиви. Нека всеки отнесе със  себе си частица спомен от Нашето училище, вашата класна стая, вашите учители и приятели!"

С тези думи, ръководството на Професионална гимназия по Аграрно стопанство изпрати своите възпитаници от випуск 2019.

c