Култура Развлечение

Миро пусна новия клип към песента “Нависоко” на 11 май точно в 11:11 ч.

Най-новото от музиканта и певец Миро – видеото към песента “Нависоко”, е създадено съвместно с актрисата Койна Русева. Певецът, който е роден в Добрич се утвърждава все повече освен като певец, музикант и текстописец, но и като режисьор. “Нависоко” излезе на 11 май точно в 11:11 ч,, като официалното промо беше реализирано в БГ радио.


МИРО и КОЙНА РУСЕВА – “НАВИСОКО” (2019)

В продукцията осезаемо присъстват имена от съвременната българската арт гилдия. Музиката и текста са на Биляна Ангелова. Людмил Ангелов – на роял Steinway, е ангажиран за изпълнение на пиановата партия. С уникална цигулка Stradivarius от 1710 свири Светлин Русев. Виолончело – Виктор Трайков, контрабас – Веселин Веселинов – Еко. Перкусиите са поверени на Стоян Янкулов – Стунджи, на баян Alessandrini свири Георги Величков. Тон режисьор на продукцията е Иво Стефанов от Intelligent Music, а аранжимента на песента е на Емил Бояджиев от студио Hit House. Продуцент на видеопродукцията е Игор Марковски.

Във клипа към песента “Нависоко” Миро си партнира с актрисата Койна Русева, позната от множество български филми и сериали. Главната роля е поверена именно на нея.

Хореографията за видеото е дело на Мила Искренова, създадена за трупата на балет „Арабеск”. Във видеопроекта, ролята на Миро се изпълнява от Георги Николов, както и от самия Мирослав Костадинов – Миро.

НАВИСОКО

Да се спреш нависоко, да цъфтиш без дървото, да трептиш без вятъра.

Да заспиш има време. Да дадеш, без да вземеш – да простиш надълбоко.

припев:

Казваш ми, че Земята върти се само за нас – и река сме без бряг – ти и аз. Вик без глас. Казваш ми: – “Тишината говори само за теб”. Колко хора на твоите думи са в плен.

Да гориш синеоко, да растеш нависоко, да решиш, че не те боли. Да се спрем, без да скочим, да преминем “за” и “против”, докъдето води този път.

припев:

Казваш ми, че Земята върти се само за нас – и река сме без бряг – ти и аз. Вик без глас. Казваш ми: – “Тишината говори само за теб”. Колко хора на твоите думи са в плен.

Като лед до утрото във мен ще болиш. Като лъч в дъжда сънувам само очите ти.

И дори да не свети, по снега има слети две пътеки към твоята душа.

Но преди да говориш, подари свойта обич на онази първа тишина.

припев:

Казваш ми, че Земята върти се само за нас – и река сме без бряг – ти и аз. Вик без глас. Казваш ми: – “Тишината говори само за теб …”. Колко хора на твоите думи са в плен.

Източник: bgradio.bg

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *