Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Театър „Дея” завладя публиката в Добрич с "Чарли и шоколадовата фабрика"

Младите актьори от детски музикален театър „Дея” с ръководител Лана Анцаридзе за пореден път завладяха добричката публика с невероятната магия, наречена мюзикъл.

Премиерата на „Чарли и шоколадовата фабрика“ се състоя в драматичен театър „Йордан Йовков“, съобщиха от театър "Дея". С блестящото си представяне децата и младежите от театъра доказаха, че се обучават не само на актьорско майсторство, танци и пеене, а и на упоритост, постоянство и любов към това, което правят.

Прекрасната история разказва за Чарли, момчето, което не спира да мечтае и да вдъхновява хората със своята доброта и топлина. Благодарение на невероятния майстор на шоколада Уили Уонка, успява да осъществи всичките си желания и да осигури светло и заслужено бъдеще за себе си и своето семейство. Това послание трябва да достигне до всеки един зрител, чрез невероятната интерпретация на музикалния театър. С ефектни костюми, декори и чудати образи, публиката загуби представа за реалност, потапяйки се в това незабравимо приключение.

Пропусналите премиерата ще имат възможност да си подарят това вълшебно преживяване на 08 май 2019 г. в драматичен театър „Йордан Йовков“ от 19:00 часа.

Снимки: Красимир Пампоров

c