Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Със сълзи на очи талантливата Мартина от Добрич напусна „Гласът на България”

Талантливата Мартина Петрова от Добрич отпадна от шоуто „Гласът на България”. Във вокалния двубой тази вечер момичето от Добрич се изправи срещу Моника.

Техният ментор Графа им дада нежната българска песен - Незавършен роман, а Мария Илиева им помогна с ценни съвети по време на репетициите.

Двете бяха равностойни на сцената и звучаха като нежен дует. Техният ментор Графа все пак избра Моника да продължи напред в предаването.

Със сълзи на очи талантливото момиче сподели, че се чувства изключително добре на сцената на шоуто и не иска да се разделя с нея. За жалост, нито един от треньори не реши да я „открадне”, с което нейното участие в шоуто приключи.

17-годишната Мартина е възпитаничка на вокалния педагог Милена Пеева. Като член на групата „Little stars” от училището по изкуствата „Св. Климент Охридски” преди 5 години тя участва в телевизионния формат „Големите надежди”.

На миналогодишното издание на международния поп-рок конкурс „Сарандев” тя спечели поощрителна награда във втора възрастова група.

Свирейки на пиано, Мартина завладя сцената на „Гласът на България” с магнетичното си изпълнение на A Song For You. Тогава Графа, Михаела и Камелия се влюбиха в таланта й, а тя предпочете кавалера и продължава в отбор Графа.

След отпадането й, в шоуто остава още един певец от област Добрич. Борис Байчев е от Генерал Тошево. Завършил СУ „Св. Климент Охридски” в Добрич, в момента е студент в София. Той е част от отбора на Иван Лечев. 

Снимки: glasat.btv.bg

c