Водещи новини - дясно Общество Развлечение

След „Женени от пръв поглед” певицата Ивана поискала развод от Мерал от Добрич

Още една от двойките от предаването „Женени от пръв поглед” вероятно ще се разведе – добричлията Мерал и певицата Ивана са разделени, научи ПроНюз Добрич от близки до двойката.

Те разказаха, че след края на шоуто 23-годишната поп фолк изпълнителка Ивана Андонова била в чужбина около половин месец. Когато се върнала от пътуването, поискала да се разведат.

“Тя иска да приключи връзката, но Мерал е доста влюбен и прави всичко възможно да се случат нещата”, споделиха нашите източници. Те предполагат, че проблемите между двамата идват от „Имат доста семейни проблеми, за жалост не споменават какви, но ние предполагаме, че са от различия в характерите и начина на живот.

Певицата Ивана и Мерал от Добрич си казаха „да” в „Женени от пръв поглед”

Според централни медии, Ивана е пробила за кратко като част от фолктриото “Карамел”. Трите момичета от групата дори имат немалко разголени снимки като част от опитите им да станат известни. През миналата година Ивана напуска групата и иска да развива самостоятелна кариера, което не се получило. Затова се записала на кастинг за предаването с амбицията да стане популярна. Откакто е на екран, младата фолкпевицата се радвала на голям брой обожатели в социалните мрежи и се надявала скоро да си намери подходящ мъж.


Майката на Мерал посрещна в Добрич Ивана с отворени обятия и отрупана трапеза.

Снимки: NOVA

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *