Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

С мотообиколка на Добрич на 20 април рокери откриват Мотосезон-2019

С традиционната обиколка на Добрич на 20 април мотоклубовете „Орлите”, „Добруджански братя”, „Скития Минор” и техни приятели от страната ще открият  Мотосезон-2019. Сборният пункт за участниците в мотообиколката ще е базата на МК „Орлите”, в района на ул. „Бойчо Огнянов” №6 и ул. „Генерал Георги Попов”, съобщават в социалните мрежи организаторите на събитието. Събирането започва в 10.15 ч. в съботния ден, в 10.30 ще бъде отслужен водосвет, а мотообиколката на града стартира в 11.00 ч. След обиколката на Добрич мотошествието ще потегли към Фиш-Фиш край КК „Албена”.

     Във връзка с усложнената пътна обстановка заради дъждовното време и с оглед на безопасността на мотошествието и на гражданите, участниците трябва да спазват определени правила при подреждане и придвижване, предупреждават от мотоклубовете.  Мотористите ще бъдат подредени в колона по двама. Не се позволява изпреварване, каране на една гума в колоната, както и всякакви други действия, които биха изложили на риск безопасността на участниците и на зрителите. Крайна точка на маршрута ще е кръговото за Балчик, където ще стане ясно кой напуска безопасно колоната и кой продължава към Фиш-Фиш с групата.

      „От РПУ Албена ни информираха, че компромиси със скоростта на движение няма да бъдат правени и наруштелите ще бъдат глобявани! Ще има изнесени камери и патрулки в района” – информират организаторите на събитието и предупреждават: „Шофирайте внимателно, някой ви обича!”

    В 14.30 ч. в района на Фиш-Фиш са предвидени разнообразни игри и атрактивни състезания за деца и възрастни. А вечерта ще завърши с рок концерт с участието на групите КРИЙП и ЛИМИТ.

c