Развлечение

Певецът от Добрич Дамян Попов направи дует с Жана Бергендорф

Отличничката от X Factor Жана Бергендорф изненада феновете си, след като преустанови музикалното затишие около сее си – с песен, продуцирана от „Пайнер“. Своеобразният трансфер не е тотален обрат в жанровите предпочитания на звездата, а се дължи на това, че дуетната ѝ половинка – певецът от Добрич Дамян Попов, е част от каталога на компанията.

Парчето им носи заглавието „Едно“ и гравитира предимно в поп и R’n’B стилистиката. В рамките на само два дни официалният видеоклип към него (дело на Люси Иларионов) пък привлече любопитството на над 65 хиляди меломани. „Жана в пайнер?! Всичко видях вече“ и „Страхотна поп песен. Жана е супер, красив глас, радвам се да чуя нова песен от нея” гласят част от коментарите на феновете онлайн. Мнозина от тях изразяват и надеждата си, че близо година, след като представи България на Евровизия заедно с групата Equinox, Жана ще се събере с останалите музиканти от нея – Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл, за нова продукция. Припомняме, че миналото лято те обявиха, че работят по съвместен албум, продуциран от Universal.

Бергендорф не е първата поп звезда, пристанала на “Пайнер” заради Дамян Попов. Преди две години певецът се разписа и с дуетно парче с Дивна – “Твоето момче”.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.