Водещи новини Туризъм

В Албена отвори първият в Източна Европа хотел на голямата немска верига Maritim

В Албена отвори врати за своите гости първият хотел на престижната немска верига Maritim, съобщиха от ваканционното селище.

Това е петзвездният Маритим Парадайс Блу Хотел & СПА.

Туристическата компания “Албена” АД запазва мениджмънта на хотела, като основна цел на споразумението е постигане на още по-високи стандарти в качеството на обслужване, както и позициониране на 5-звездния продукт на международния пазар.

“Paradise Blue Hotel & SPA” в Албена вече е част от престижната хотелска група Maritim

Създадена от Hans-Joachim Gommolla през 1969 година, компанията Maritim е сред лидерите на пазара с 48 хотела от висока категория, 9 000 служители и годишен приходот над 470 милиона Евро. Брандът Maritim е емблема на премиум локация, отлично качество на обслужването и експерти за провеждане на събития.

Немската Maritim се похвали с новия си хотел в Албена

Наградите: Бранд с най-високо доверие, Най-добър работодател, Лидер в обучението и Най-добро качество на обслужването определят водещата роля на групата в Германия. От 2004 година Maritim стартира развитието си в световен мащаб, което днес нарежда България и Албена до дестинации като Холандия, Малта, Майорка, Тенерифе, Турция, Египет, Мавриций и Китай.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *