Спорт Туризъм

Звезди на спорта присъстваха на щанда на Албена на FIBO 2019

Албена участва на световното спортно изложения FIBO 2019, провело се в Кьолн, Германия, съобщиха от туристическата компания.

Най-голямото изложения за фитнес и здравословно спортуване FIBO 2019 беше посетено от над 150 хиляди души. Голяма част от тях бяха крайни клиенти.
Ваканционно селище Албена участва за първи път на изложението със собствен щанд. Представени бяха различните възможности за спорт в Албена.

Албена изненада посетителите си с присъствието на създателя на ТАЕ-БО, голямата звезда Били Бланкс. Той ще посети за първи път България за специалното си гостуване в Албена. На семинар от 21 до 23 юни той ще представи създадената от него фитнес система ТАЕ-БО.  Тя представлява комбинация от бойни изкуства и аеробика, играни на фона на мотивираща музика. ТАЕ-БО-то се радва на горещ успех сред милиони фенове по света, а Били Бланкс продава огромно количество DVD с примерни упражнения. Той е познат и като 7-кратен световен карате шампион. Освен спортната си кариера, Били Бланкс има участия и в 18 холивудски филма.

На щанда на Албена присъства и бившият световен шампион на WBO, супер средна категория Робърт Щиглиц.

От тази година Албена ще си партнира с прочутата футболна академия на ФК Бохум. В Албена ще се организират лагери на детските футболни отбори на Бохум. Академията беше представена от треньорите и бившите футболни национали – Дариос Вош и Герхард Щрак. Бившият плеймейкър и легенда на ФК Бохум Дариос Вош има над 500 мача за Бохум и Херта и 17 мача за национлания отбор на Германия. Герхард Щрак е легендарен футболист за ФК Кьолн от периода 1974 – 1986 година с над 300 мача в Кьолн и 10 мача за националния отбор на Германия.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *