Политика

Предстои Цветан Цветанов да посети и Добрич

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе в с. Зърнево (община Тервел, област Добрич) среща с областното ръководство на партията в област Добрич. На нея присъстваха общинските ръководители от областта, както и народните представители Пламен Манушев и Даниела Димитрова. Всички те изразиха изключително силната си подкрепа за това, което прави правителството и за политиките, реализирани от ГЕРБ.

Дискутирано беше и предстоящо посещение на Цветан Цветанов в Добрич, за да бъде обсъдена подготовката и организацията за изборите. Това ще се случи преди Великденските празници и ще включва срещи по места, на които ще се обсъждат актуалните теми както за европейските, така и за местните избори.

Цветанов заяви, че победа на ГЕРБ на европейския вот ще даде силен тласък на партията в подготовката й за местните избори. Зам.-председателят на партията бе категоричен, че изборът на кандидати на ГЕРБ за кметове и общински съветници ще се прави на базата на тяхната активност и обществено доверие по време на европейските избори.

По-късно кметът на село Зърнево Гюлай Бекир запозна Цветан Цветанов с хода на изпълнение на проекта за рехабилитация на участъци от водопроводната мрежа. По него се изгражда нова водопроводна инфраструктура и предстои пълно преасфалтиране на двете най-дълги улици в селото – улица „Втора“ и улица „Трета“. Общата дължина на новия водопровод е 3500 метра. Общо 223 имота ще бъдат присъединени към обновеното трасе посредством нови сградни отклонения. Площта на новите асфалтови настилки ще бъде 19 200 кв. м. Общата стойност на инвестицията за с. Зърнево е  2  175 000 лв., като средствата по проекта са по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР).

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *