Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Нова книга: Жертвите, които правим

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – Жертвите, които правим от Юрт и Русенфелт:

Серия брутални нападения разтърсва град Упсала. Националният отдел за разследване на убийства поема случая, когато една от жертвите е открита мъртва. Психологът Себастиан Бергман се е примирил с мисълта, че дните му в отдела са приключили. Но е въвлечен в новия случай.

Докато екипът се опитва да се справи с вътрешните проблеми и конфликти, убиецът продължава да всява страх в града. Скоро Себастиан и колегите му намират улики, които показват, че жертвите не са избрани на случаен принцип. Връзката между тях изобщо не е ясна. А изглежда, че много хора сякаш не желаят извършителят да бъде разкрит...

"Жертвите, които правим" е шести роман с участието на психолога Себастиан Бергман. Динамична, богата на плътни колоритни образи и със силни социални послания, поредицата на Юрт и Русенфелт разчупва клишетата в жанра и постига внушителен международен успех. А главният герой – един от най-оригиналните образи в скандинавската литература, бързо се превърна в любимец на читателите по света. Юрт и Русенфелт са сценаристи на минисериала "Себастиан Бергман", както и на популярния сериал "Мостът".

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon

c