Водещи новини - дясно Общество

В гимназия в Добрич работи Йордан, който изнасили 5-годишната си внучка

66-годишният Йордан, който бе задържан във връзка с разследване, че е изнасилил 5-годишната си внучка, работи в кравефермата на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Добрич. Той е арестуван именно на работното си място, научи Про Нюз Добрич.

Мъжът работи от около пет години в училището и досега не е проявявал индикации, че е способен на нещо подобно.

Социалните в Добрич изведоха изнасиленото 5-годишно момиченце и братчето му от семейството

„Явно всичко се е случвало в тесен семеен кръг”, смята заместник-директорът на учебното заведение д-р Димитров. По думите му, Йордан е бил съвестен работник.

Дядо изнасили 5-годишната си внучка в кв. „Рилци“ в Добрич

Няма сигнали, нито от ученици, нито от учители, за проблемно поведение отстрана на мъжа.

Със сигурност ще бъде освободен от работа, като ще се търси законовата мярка за това, тъй като срещу него няма влязла в сила присъда, обясни зам.-директорът.

В квартал „Рилци” в Добрич са ужасени от вестта за педофила, насилил 5-годишната си внучка

След изнасилването на момиченцето на 31 март, Йордан бе задържан за 72 часа. На 3 април Окръжният съд наложи постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Както по-рано Про Нюз Добрич съобщи, днес социалните изведоха изнасиленото момиченце и по-малкото му братче от семейството. Децата са настанени в Център за настаняване от семеен тип, където с тях да работят специалисти.

Снимка: Про Нюз Добрич

Follow Me:

Related Posts

  1. Толкова много изписахте по темата, а до колкото виждам всички новини идват само от вашият сайт? Всички други сайтове копират написаното от вас – от къде да знаем, че е истина? И дори да е истина, от толкова много изписано, така и не стана ясно, от къде са сигурни, че е дядото? За подобни неща се взима ДНК проба, никъде не пишете дали е взета! Когато бях на 5-6г. имах една лудетина от квартала, където си бъркаше с какво ли не във… знаете къде. Абсурдно ще е да обвинявате човек, само защото в него момент той се е грижил за нея. Може да се е случило друго нещо! Това са сериозни неща, трябва да се разследва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *