Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Временно се спира движението по бул. "Русия" в Добрич

Въвежда се временна организация на движението по бул. "Русия", заради провеждане на състезанията от Националния шампионат по спортно ходене, чийто домакин е град Добрич. В тази връзка, от Община Добрич се обръщат със съобщение до гражданите и гостите на град Добрич:

Със Заповед на Кмета на Община град Добрич, се въвежда временна организация на движението на МПС по бул. „Русия“ в участъка от ул.„Дунав“ до бул. „25-ти септември“ на 06.04.2019.  Временната организация се налага във връзка с провеждане на национален шампионат по спортно ходене.

Затворено за движение ще бъде дясното платно на булеварда - в посока градски парк „Св. Георги“. Временната организация се въвежда за времето от 9:50ч, когато ще бъде даден старта на надпреварата, до приключване на състезанието - около 13:00 ч., според програмата на спортната надпревара.

Като алтернативен маршрут за придвижване, от Общината предлагат – ул. „Дунав“, ул. „Вардар“, ул. „Ген. Скобелев“, ул. „Отец Паисий“ и ул. „Ген. Гурко“.

Община Добрич благодари за разбирането и необходимото търпение за временните затруднения за движението на автомобили и пешеходци по улицата,

се казва още в съобщението от местната администрация.


c