Бизнес

Собствениците на “Есетере” в Добрич направиха пролетна обиколка в България

Есетере взе участие в „dōTERRA Spring Tour 2019“, който се проведе през март в няколко града в страната, съобщиха от компанията.
На събитието в София българските консултанти на dōTERRA споделиха личен опит за ползите от употребата на етерични масла, а Пламен Николов – Генерален директор на Есетере, разказа историята на компанията – идеята за създаването и развитието през годините, описа производството на ключовите за dōTERRA масла, бъдещите проекти, водещите принципи и отговорността, която Есетере поема към общността.

Дрю Уолфърт – финансов директор на dōTERRA, и Кърк Джaуърс – вицепрезидент корпоративни отношения, доказани имена в историята на dōTERRA, бяха специални гости на събитието и обрисуваха компанията в числа и любопитни факти.

С цел избягване на спекулации, Есетере България ЕООД – гр. Добрич, информира всички свои бъдещи/потенциални партньори, че следва точни процедури при изкупуване/приемане на масло и суровина.

През миналата година компанията получи сериозно признание въз основа на резултатите от 2017 г. – 23-то място в ТОП100 на най-динамичните компании в България, 4-то място в регионалната класация за гр. Варна, както и 1-во място в бранша.  

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *