Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

„Албена” организира игра с подаръци за 50-годишния си юбилей

Фейсбук игра „Албена на 50. Докажи, че ни познаваш!“ стартира туристическата компания, която тази година отбелязва 50 години от откриването на курорта.

Играта стартира на 1 април и ще продължи до 31 август.

В нея участниците ще могат да спечелят 30 награди като отговорят вярно на 30 въпроса.

На страницата на Албена във Facebook https://www.facebook.com/AlbenaResort/, ще бъдет зададени 30 въпроса, свързани с интересни и полезни факти за комплекса. Всеки въпрос ще стои под формата на пост на home page на страницата на комплекса в продължение на 5 дни.

След изтичането на срока от 5 дни чрез томбола сред всички вярно отговорили ще бъде определен печелившият участник, който ще спечели една от наградите на „Албена“.

Наградите са 30 подаръчни кошници с продукти, собствено производство на ваканционно селище „Албена“.

 В играта ще може да участва всеки, който има публично достъпен профил във Facebook и е последвало/харесало интернет-страницата на Албена https://www.facebook.com/AlbenaResort/. Всяко лице има право да участва в Играта само чрез един Facebook профил. Всяко лице може да участва неограничен брой пъти, като може да спечели само една награда.

 Имената на печелившите се обявявят на  https://www.facebook.com/AlbenaResort/ до 2 дни след изтеглянето им.

Ако в рамките на 5 дни след обявяването на печелившия, той не се свърже с Организаторите и не предостави необходимата информация за получаването на наградата, Организаторите ще дадат възможност и ще изтеглят друг печеливш.

c