Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Нова книга: Хю Грант и Елизабет Хърли в обятията на богинята...

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – “Хю Грант и Елизабет Хърли в обятията на богинята… от Елизавета Бута:

Хю Грант е добре познат с ролята си на сърцеразбивач – и в живота, и на екрана. Всичко започва по време на снимките на мелодрамата „Да гребеш срещу вятъра“, в която Грант играе ролята на поета романтик лорд Байрон, а негова партньорка е Хърли. Страстната им любовна връзка трае тринайсет години. През това време Елизабет става популярен фотомодел, лице на известни фирми, успешен продуцент на филми и моден дизайнер. Журналистите наричат Хърли „богиня“ заради неувяхващата ? красота и прекрасното тяло.

А какво се случва с красавеца Хю, който се снима ту в романтични комедии („Нотинг Хил“, „Четири сватби и едно погребение“ и др.), ту в мелодрами или еротични драми („Горчива луна“)? След като влиза в списъка на стоте най-сексапилни звезди, самият той става жертва на сексуален скандал, който едва не проваля актьорската му кариера и връзката му с Елизабет. Животът му обаче постепенно влиза в релси, и ние го виждаме в нови роли, най-забележителната от които е тази в екранизацията на бестселъра на Дейвид Мичъл „Облакът Атлас“. В нея актьорът се превъплъщава едновременно в образите на шестима злодеи!

Книгата на писателката Елизавета Бута описва всички любовни и творчески обрати на прочутата актьорска двойка – Хю Грант и Елизабет Хърли.

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon

c