Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Хотел на "Албена" с първа награда на ТУИ Франция за най-качествен продукт

Хотел "Магнолиите", част от ваканционно селище Приморско клуб а "Албена" АД отново беше отличен с първа награда на ТУИ Франция за най-качествен продукт и най-добро обслужване.

Хотелът бе награден като абсолютен фаворит сред 47-те клубни хотела на ТУИ Франция в света с първа награда в категория Ресторанти за 2019 година. Качеството на храната и обслужването бе оценено положително от над 99% от гостите на френския клубен хотел през лято 2018, съобщават от "Приморско клуб".

Екипът на Приморско клуб е изключително благодарен за признанието от гостите на ТУИ Франция, за които и тази година е подготвил много изненади.

През миналата година хотел "Магнолиите" бе абсолютен фаворит сред 40 клуба на TUI Франция от веригата Lookéa в света и спечели първа награда в категория Ресторанти. Качеството на храната и обслужването бе оценено положително от над 99% от гостите на френския клубен хотел през лято 2017, като този резултат е един от най-високите в историята на отличията.

Тогава хотел Лагуна бийч спечели трета награда в категория Net promoter score - за висока обща задоволеност от услугите в хотела и лоялност на гостите.

c