Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Албена със специалното отличие за стратегически партньор на Tez Tour

Ваканционното селище Албена получи специалното отличие Tez Worldberry-2019 за стратегически партньор в България от международния туроператор Tez Tour.

Церемонията по награждавенато Tez Worldberry-2019 се състоя  в легендарния клуб ICON в Москва. На значимиото за туристическия бизнес в Русия, мероприятие присъстваха официални туристически лица от различни страни, представители на минестерството на туризма, авиокомпании, застрахователни компании, хотелиери и журналисти от федерални издания - повече от 1200 гости от различни части на света.

Tez Tour е международен туроператор, действащ на пазара от 1994 г. насам. Портфолиото на компанията включва повече от 30 страни. Основни направления: Турция, Гърция, Египет, Обединените арабски емирства, България, Испания, Австрия, Италия, Тайланд, Доминиканската република, балтийските страни.

TEZ Wordberry е значима годишна награда в туристическата индустрия от международния туроператор Tez Tour. През последните 12 години TEZ Wordberry се превърна в една от най-престижните отличия за представителите на туристическата общност. Създадена е от основателите на компанията Александър Синигски и Александър Буртин, за да потвърдят достойнствата и да популяризират партньорите на TEZ TOUR на руския пазар и в B2B средата.

 Основни партньори на събитието бяха популярната гръцка хотелска верига Aldemar Resort, Гръцката национална туристическа организация, Министерството на туризма на Република Кипър, Aegean Airlines и курортен комплекс Албена (България).

Александър Синигски, председател на Съвета на директорите на Tez Tour акцентира на това, че за поредна година компанията награждава най-добрите, най-популярните и надеждни партньори. И пожела на всички успешен предстоящ сезон.

Наградени бяха авиокомпании, застрахователни компании и хотелиери. Статуетката от диня от ръцете на главния изпълнителен директор на TEZ TOUR Дмитрий Шешнев беше приета от хотели в Андора, България, Гърция, Доминиканската република, Египет, Испания, Кипър, Куба, Латвия, Мавриций, Малдивите, Обединените арабски емирства, Турция, Сардиния, Сейшелите.

c