Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Публично обсъждат промените в Програмата за общинските имоти в Тервел

Публично обсъждане на предстоящите промени в Годишната програма за управление и разпореждане с общинската собственост организира на 28 март от 10.00 ч. Община Тервел. Дискусията ще е в залата на общинската управа.

За участие в срещата са поканени жители на общината, представители на бизнеса, граждански сдружения, кметове и кметски наместници на населените места. В разискванията, свързани с управлението на общинските имоти, могат да участват и училищни директори, читалищни настоятелства, представители на спорта, второстепенните разпоредители с бюджетни средства.

От общинската управа припомнят, че Годишната програма за управление и разпореждане с общинската собственост е приета с решение на Общинския съвет на 31 януари 2019 г.  Предвидените промени допълват програмата с девет нови сделки. Те са свързани с продажба на поземлени имоти и дворни места в селата Зърнево, Безмер, Каблешково, Кочмар и Главанци. Информацията за тях е публикувана на официалния сайт на Община Тервел, в раздел „Наредби”, подраздел „Проекти за наредби и програми”.

Предложения във връзка с публичното обсъждане се приемат в центъра за информационно обслужване на Община Тервел и на e-mail: tervеl2007@abv.bg в срок до 09.00 ч  на 28 март.

c