Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Певицата Ивана и Мерал от Добрич си казаха „да” в „Женени от пръв поглед”

„Да!” без никакво колебание си казаха в епизода на риалити формата “Женени от пръв поглед” тази вечер поп фолк певицата Ивана и брокерът от Добрич Мерал.

Сълзи, емоции и голямо напрежение за младоженците и техните семейства показа епизодът тази вечер, който показа брачната церемония на двойката, в която един мъж очаква бъдещата си съпруга, без да я виждал нито веднъж. Вълнението на Мерал е толкова силно, че всяка жена, която застава до него, секва дъха му. За щастие, притесненията дали ще хареса булката се изпаряват в секундата, в която двамата се поглеждат в очите. „Когато застана до мен кръвта ми стана като лимонада”, не крие вълнението си Мерал.

"Всеки иска да бъде харесан!", мъдро каза майката на Мерал преди синът ѝ да встъпи в граждански брак. Младите скрепиха своя съюз с целувка още първите минути, след като длъжностното лице ги обяви за съпруг и съпруга.

Поп-фолк певица е булката на Мерал от Добрич в „Женени от пръв поглед”

Първият танц на младоженците бе много емоционален за тях. И двамата бяха сигурни, че близките, които са загубили, ги гледат отгоре и се радват за тях. Родителите им споделиха щастието, което изпитват, от това, че децата им са се намерили

Старият български обичай с чупенето на питката определи, че Ивана ще командва в семейство Асанови. Младоженците заминават на сватбено пътешествие в Мадрид, но преди това предстои първата брачна нощ.

23-годишната Ивана Андонова е поп-фолк изпълнителка. Вярва, че в предаването “Женени от пръв поглед” ще намери мъжа на мечтите си. В партньора си търси уважение, разбиране и подкрепа, защото смята, че за една връзка най-важното е доверието и сплотеността.

“Израснала съм в добро семейство и искам да срещна човек, с който да си живеем щастливо и да си имаме деца. Аз не мога да живея без любов”, споделя Ивана.

31-годишният Мерал Асанов, за когото кариерата винаги е била от изключително значение, признава, че амбицията го е лишила от личен живот и мечтае за задружно семейство.

"Моето момиче трябва да бъде усмихнато за света, а в душата си да носи детското и пролетта. Изключително важно е да има собствена кариера. Не искам вече да бъда сам, време е до мен да застане едно нежно цвете”, споделя Мерал. 

Снимки: nova.bg

c