Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Днес "Черноморец" излиза за домакинска победа срещу "Лудогорец II"

Днес от 15:30 ч. "Черноморец" приема на свой терен, втория състав на "Лудогорец 1945", в редовна среща от 19-и кръг във Втора футболна лига.

Очаква се, че след конфузните ситуации по време на срещата с "Монтана" в предишния кръг, футболистите на Георги Иванов-Геша ще зарадват феновете си на градския стадион "Балчик". В първата среща през август, по време на първия дял от първенството, балчиклии надделяха без особени проблеми над "Лудогорец II". Логично, в приятния за игра понеделник, привържениците на моряците ще очакват познатите емоции на победата от своите.

Във временното класиране, преди днешния двубой, "Черноморец" заема осмата позиция с актив от 23 точки. При победа над разградчани, ще се изкачи на позиция по-напред, измествайки "железничарите" от София. "Лудогорец II" пристига в Балчик с актив от 19 точки, намирайки се на временната 13 позиция - в зоната на застрашените от изпадане.

Още две срещи трябва да се изиграят във Втора лига днес "Локомотив Горна Оряховица" срещу "Царско Село" (от 15:00 ч.) и "Монтана" - "ЦСКА 1948" (от 17:30 ч.).

В следващия 20-и кръг, на 9 март от 15:30ч. жребият изправя един срещу друг двата регионални състава - "Добруджа 1919" и "Черноморец" (Балчик). Припомняме, че в петия кръг от тазгодишното първенство, когато двата състава се срещнаха за първи път, моряците спечелиха с класически резултат от 3:0 като домакини.

c