Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Малкият Миро спечели фланелка на Чернокожев от томболата на фен клуба на "Добруджа 07"

„Това е малкият Миро, който спечели тениската на Вили Чернокожев от томболата. Вили написа и специално послание, което ще му остане скъп спомен”, съобщиха от фен клуба на „Добруджа 07” в Instagram.

Стана ясно, че Мирослав е ученик от четвърти клас в СУ „П. Р. Славейков”. Той е едно от децата от училището, които заедно със своите родители, изпълниха на 1 март зала „Добротица“ и мощно подкрепяха волейболния отбор „Добруджа 07“ в драматичната му победа с 3:2 гейма над тима на лидера „Хебър“.

Учениците от СУ "П. Р. Славейков" получиха специални покани за мача, по решение на ръководството на ВК "Добруджа 07". Това заяви президентът на клуба Галин Господинов. „Искаме децата, които тренират волейбол в школата и тези, които не са се докосвали до тази игра да бъдат в петък в залата и да доведат там своите родители, за да видят с очите си колко е емоционален и завладяващ този спорт. Спряхме се на едно от големите добрички училища – СУ „П.Р.Славейков“, поради факта, че добре работим с това училище, там има интерес към нашия спорт, затова правим този жест“, обясни Галин Господинов.

c